Vrijwilligers

Rugby Academy Oost draait voor een groot deel op fantastische vrijwilligers! Wil je ook iets zinvols doen in je vrije tijd of iets betekenen voor een ander? Wil je ervaring opdoen als opstap naar betaald werk, iets nieuws leren of nieuwe mensen ontmoeten? Met vrijwilligerswerk bij Rugby Academy Oost kan dit allemaal! Rugbyervaring niet vereist.

Neem contact met ons op voor meer informatie.

Aannamebeleid

Voor nieuwe vrijwilligers hanteren wij het volgende aannamebeleid:
– Persoonlijk kennismakingsgesprek met één of meerdere bestuursleden.
– Unaniem akkoord binnen bestuur voor aanstelling vrijwilliger.
– Bespreken Code of Conduct Rugby Nederland.
– Controle referenties.
– Het verplicht aanvragen van een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag).

Coördinator Rugby Development Dagen (RDD’s)
Organisatie van regionale ontwikkeldagen conform richtlijnen Rugby Nederland. Opzet voor komend seizoen is nog niet bepaald door Rugby Nederland. Jij sluit in een vroeg stadium al aan in dit proces.

Club functionaris
Als RAO-contactpersoon ga jij proactief in gesprek met de rugbyclubs in de regio van RAO om samenwerking verder uit te breiden.

Communicatie
Externe en interne communicatie in goede banen leiden. Je werkt samen met de Website beheerder en de Social Media beheerder.

Website beheerder
Beheren van de RAO-website. Kennis en ervaring met WordPress, WooCommerce en gerelateerde applicaties en concepten (bijv. afbeeldingen kunnen aanpassen naar juiste grootte). Je werkt samen met de Social Media beheerder en de vrijwilliger verantwoordelijk voor communicatie.

Social Media beheerder
Zorgdragen voor content voor Facebook en Instagram. Je werkt samen met de Website beheerder en de vrijwilliger verantwoordelijk voor communicatie.

Sponsoring & Subsidies
Je gaat proactief op zoek naar sponsoring en subsidies door het benaderen van externe partijen. Ook acties zoals: Rabobank Clubkas en Rabobank Club van het jaar, vallen onder jouw verantwoordelijkheid.

Contact

Stuur ons een bericht. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Not readable? Change text. captcha txt
0

Start typing and press Enter to search