Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in C:\domains\rugbyacademyoost.nl\wwwroot\wp-content\themes\jupiter\framework\includes\minify\src\Minifier.php on line 227
Sponsor Walking Dinner 2018-2019 - Rugby Academy Oost

LET OP! RESERVEREN NIET MEER MOGELIJK

Met veel trots kondigen wij het Sponsor Walking Dinner 2018-2019 aan van Rugby Academy Oost.

Het doel van deze sponsoring is om een mystery guest van wereldformaat naar Nederland te halen, die de deelnemers een onvergetelijke trainingsdag zal leveren. Helpt u ons mee?

SPONSORBEDRAG
U kunt een keuze maken uit diverse vaste sponsorbedragen door één van de opties te selecteren bij het maken van de reservering.
Een ander sponsorbedrag (zakelijk) doneren? Dat is natuurlijk ook mogelijk! Neemt u dan a.u.b. contact op met ons op via penningmeester@rugbyacademyoost.nl.

INBEGREPEN
7 gangen dinner én onbeperkt drinken.

RESERVEREN
Het aantal plekken is beperkt. Vooraf reserveren is noodzakelijk via de webshop op deze site.
Sluitingsdatum voor reserveringen: 10 december 2018.

VOOR WIE
Het betreft een sponsorevenement open voor iedereen: ouders, opa’s, oma’s, ooms, tantes, neven, nichten, andere familie, vrienden, rugbyclubs, verenigingen, werkgevers, collega’s, coaches, etc….iedereen die jouw Rugby Academy én jou als topsporter op een leuke én gezellige manier wilt ondersteunen. Iedereen is welkom!

DRESSCODE
Tenue de ville.

DATUM/TIJD
18 januari 2019
18.30 Inloop
19.00 – 21.00 Walking Dinner

LOCATIE
Het Rijks
Hatertseweg 404
6533 GV, NIJMEGEN

PARTNERS
Dit sponsordiner wordt mede mogelijk gemaakt door: Docenten en leerlingen van Het Rijks – Horeca-bakkerij-recreatie, studenten van de Young Talent Academy (ROC Nijmegen) én studenten van Hogeschool Arnhem Nijmegen – Sport en Bewegen.

Tot 18 januari!

Contact

Stuur ons een bericht. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Not readable? Change text. captcha txt
0

Start typing and press Enter to search