Door de weersverwachting: harde Oostenwind, sneeuw, regen en lage temperaturen van vanavond, morgen en overmorgen, zijn wij genoodzaakt de RDD voor mini’s, cubs en junioren af te gelasten voor zowel zaterdag als zondag. Dit in verband met de Player Welfare én omdat er op bevroren velden niet gespeeld kan worden.

De alternatieve datum voor het RDD Mini’s toernooi is op 19 mei 2018 vastgesteld. Voor de Cubs en Junioren zal dit op 16 juni 2018 zijn. Beiden in Amsterdam.

De interlandwedstrijd van Nederland – Tsjechië gaat gewoon door, aangezien dit op het kunstgras wordt gespeeld. De kick-off hiervan is om 15:00uur. De toegang voor deze wedstrijd is voor de opgegeven deelnemers gratis. Zij kunnen via de Sparks ingang naar binnen (overzijde, aan de kant van de nieuwe tribune). Daar is de lijst met namen aanwezig.
Voorafgaand aan deze wedstrijd speelt Jong Oranje U20 tegen Nederland Heren A, deze wedstrijd start om 12:30uur. Daarnaast worden de 6-nation wedstrijden in de kantine op groot scherm getoond.

Kom onze mannen aanmoedigen in hun laatste wedstrijd van dit seizoen en schreeuw ze naar de overwinning! Laat het je team en clubgenoten ook weten!

Fijn weekend en tot 19 mei en 16 juni!

* Zie voor meer informatie de berichtgeving van Rugby Nederland.

Contact

Stuur ons een bericht. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Not readable? Change text. captcha txt
0

Start typing and press Enter to search