Maandag 9 april vond de kick-off plaats van de eerste van vier RAO Light pilot sessies bij gastvereniging ARC The Pigs in Arnhem. Rugbyspelers van verschillende verenigingen in de regio waren aanwezig, natuurlijk uit Arnhem, maar bijvoorbeeld ook uit Doetinchem en Wageningen.

Onder leiding van Mandy van den Heuvel, coach Rugby Academy Oost, zijn de rugbyspelers bezig geweest met verschillende skill based activiteiten. Dit om een baseline te bepalen en zo waar de behoefte van de aanwezige rugbyspelers precies ligt. Sowieso komen alle generieke skills aan bod tijdens de sessies, waarbij er ook een nadruk ligt op breed motorische ontwikkeling. Deze combinatie is een in de praktijk bewezen methode om het niveau van de individuele rugbyspelers te verhogen. Een winst voor de rugbyspeler én de regionale vereniging.

Bij succes van de pilot sessies wordt het aantal sessies en het aantal locaties verder uitgebreid. Meld je dus vooral nu (nog) aan en wees baas van jouw eigen succes!

Wat?

RAO Light is een regionale rugbytraining op academy niveau, bedoeld om het niveau van de individuele rugbyspeler van regionale rugbyverenigingen te verhogen.
Deze trainingen worden door coaches van Rugby Academy Oost gegeven.

Voor Wie?

Rugbyers van alle clubs in de leeftijdcategorieën U12 (mini’s) en U14 (cubs).
Voorwaarde is dat je gemotiveerd bent om actief en positief mee te doen. Het aantal plaatsen is per sessie beperkt tot maximaal 20 rugbyers.

Waar?

RAO Light is een regionale rugbytraining, waardoor deze altijd op locatie is bij verschillende regionale rugbyverenigingen.
De locatie staat per datum vermeld bij de omschrijving én onder het tabblad locatie.

Tijden?

De RAO Light trainingen duren één uur, van 18:30 (omgekleed op het veld) tot 19:30.

Kosten?

De kosten bedragen € 10,00 per sessie. Inschrijven en betaling dient vooraf te gebeuren via de shop.

Wil jij een betere rugbyer worden? Dan is RAO Light iets voor jou!

Contact

Stuur ons een bericht. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Not readable? Change text. captcha txt
0

Start typing and press Enter to search